Een houten gesloten muizentrap met houten handleuning belopen door een vrouw met bruine laarzen

Design trappen

Een prachtige EeStairs® trap is een meerwaarde voor elke ruimte. Een uniek ontwerp dat perfect aansluit bij de architectuur, maakt uw huis, bureau of winkelruimte helemaal af. Bij ons kunt u rekenen op creativiteit, expertise en een jarenlange ervaring. Samen met u gaan we op zoek naar het trapontwerp dat past bij uw interieur en perfect aansluit bij uw specifieke wensen en de sfeer die u aan uw interieur wilt geven. Het spreekt voor zich dat ook de functie van de trap in de omgeving een invloed zal hebben op het ontwerp.

Welke trap u ook wenst, bij EeStairs vindt u steeds waarnaar u op zoek bent op vlak van ontwerp en materiaalkeuze. Om het u gemakkelijker te maken, hebben we ons aanbod opgesplitst in 3 categorieën:

  • ‘Custom Design’ gaat resoluut voor een exclusief en uniek ontwerp dat perfect op maat wordt uitgewerkt en geplaatst.
  • ‘Standard Design’ staat voor een budgetvriendelijke oplossing en een ruim assortiment aan bestaande trapontwerpen
  • Architecten of aannemers met reeds een concreet ontwerp in gedachten kunnen bij ons steeds terecht voor professioneel, ‘Co-Creation’ vakmanschap.

Bij EeStairs kunt u rekenen op perfectie: vanaf de ontwerpfase tot de productie en plaatsing van uw droomtrap.

Lees verder»

Voor wij aan de slag gaan met ons ontwerp, nemen we de tijd om aandachtig naar u te luisteren. Wij beschikken over een groot en gevarieerd assortiment en kunnen u dan ook steeds bieden wat u in gedachten heeft. We kijken onder meer naar de mogelijkheden die de ruimte biedt: past een open trap hier het best, of eerder een gesloten of zwevend ontwerp?

Voor ons is het belangrijk te weten in welke richting u denkt. Wenst u een trap met een exclusieve uitstraling—een regelrechte blikvanger voor uw interieur? Dan is een schitterende wenteltrap in prachtige materialen zoals RVS in combinatie met natuursteen of glas misschien wat u zoekt. Of kiest u liever voor een even exclusieve uitvoering met meer budgetvriendelijke materialen zoals staal en hout? De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Of bent u op zoek naar een louter functionele trap? Dan helpen wij u graag verder met een steektrap of spiltrap. Deze trappen worden vaak gebruikt als vluchttrap en worden uitgevoerd in staal. Aangezien de functie hier voorrang heeft op het esthetische, zijn deze trappen natuurlijk  de ideale oplossing voor een beperkt budget. Wanneer ze echter als hoofdtrap functioneren, kan EeStairs deze modellen ook leveren in staal,  afgewerkt met bijvoorbeeld houten treden. Het resultaat is steeds een mooie combinatie van gebruiksgemak en uitstraling.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden die EeStairs u biedt. Voor meer informatie kunt u steeds terecht bij onze EeStairs adviseurs. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek overlopen wij  graag samen met u alle mogelijkheden.

650 resultaten
| Actieve filters: