Zwevende houten treden met een RVS handleuning in een hal met hoge plinten, spotverlichting en een spiegelwand

Zwevende trappen | Zwevende trap

EeStairs® zwevende trappen zijn de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een subtiele en stijlvolle zwevende trap. Bij deze veelgevraagde modellen worden de treden aan de ene kant bevestigd aan een trapboom, of rechtstreeks aan de wand, terwijl ze aan de andere kant zweven in de ruimte. De trap is zowel met als zonder balustrade te verkrijgen en komt vooral in woningen tot zijn recht, maar dankzij het elegante ontwerp geeft hij meteen een meerwaarde aan om het even welk interieur.

Zwevende trappen zijn verkrijgbaar in meerdere materialen. De treden kunnen uitgevoerd worden in hout of in natuursteen. Maar ook glas behoort tot de mogelijkheden. Een ontwerp in hout kan vanaf ongeveer 11.000 euro. Verkiest u glazen treden? Dan mag u rekenen op een budget tussen de 25.000 en 30.000 euro. Vaak worden de EeStairs® zwevende trappen ontworpen als steektrappen en kwartstrappen, maar een uitvoering als spiltrap of wenteltrap behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

De wetgeving omtrent het gebruik van zwevende trappen is vrij strikt, daarom kunnen deze niet overal geplaatst worden. Vraag onze adviseurs om raad.

48 resultaten
| Actieve filters: