• Een open glazen spiltrap op een parketvloer in een ruimte met glazen wanden en weids uitzicht.
  • Twee leren stoelen in een kamer met boograam, een open trap, houten vloer en bakstenen muren.
  • Een stenen vloer, een fauteuil, een raam dat uitzicht biedt over een stad en een open trap.
  • Een wenteltrap met balustrades met celmotief in een hal met gietvloer, open wand en driehoekige ramen.

Design Service

EeStairs introduceert vanuit de eigen design centers vernieuwende concepten voor design trappen en balustrades. Niet zo nu en dan, maar met grote regelmaat. Alleen op die manier zorgen we ervoor dat we voortdurend voorop lopen in het creëren van nieuwe, niet eerder bedachte ontwerpen.

De toekomst begint vandaag

Willen we onze pioniersrol behouden, dan moeten we weten wat speelt. Dat doen we door marktonderzoek. Wat daaruit naar voren komt, brengen we samen met de creativiteit binnen ons bedrijf. Zo spelen we in op de laatste trends voor wat betreft design trappen en balustrades. En laten we vandaag zien wat in de toekomst mogelijk is.

Oplossing op maat

Ook u kunt van de EeStairs® Design Service gebruikmaken. Of u dit nu doet als particulier, architect of projectontwikkelaar. EeStairs is creatief genoeg om u binnen uw wensen en budget een oplossing op maat te bieden.


Voor de duidelijkheid

U kunt de diensten van onze Design Service zowel onafhankelijk als in combinatie met andere diensten afnemen. Het is maar net wat u wilt. Meer informatie over de visualisatie mogelijkheden vindt u op de website van EeDesign.

Contactgegevens » Bezoek de website van EeDesign »