EeStairs heeft samen met Maas Architecten een indrukwekkende trappen mogen ontwerpen voor het kantoor van Vreugdenhil in Nijkerk. Een zeer prettige samenwerking die geleidt heeft tot een prachtig eindresultaat.

EeSoffit

De trap is voorzien van EeStairs luxueuze EeSoffit afwerking, een innovatief alternatief voor stucwerk aan de onderzijde van een trap.

Uitdaging

Vanwege de enorme omvang was de installatie een uitdaging. Het bovenste gedeelte van de trap moest in het atrium worden gehesen en de verschillende onderdelen werden vervolgens gemonteerd.

Decoratieve boom

Het onderste gedeelte van de trap is zeer toegankelijk dankzij meerdere tussenbordessen en cirkelt geleidelijk rond een decoratieve boom, geplaatst in het midden van de trap.

´Dankzij de tussenbordessen na iedere twee treden is dit een bijzonder ´beloopbare´ trap. Het was een genot om dit project samen met de betrokken partijen tot een succes te maken´, zegt Head of Project Manager & Engineering Harmen van de Weerd van EeStairs.