Is de ruimte beperkt voor een vaste trap naar zolder of kelder? Is elk stukje oppervlakte meer dan welkom, maar wilt u wel een verdieping hoger? Vaste trap naar zolder maken, dan is de EeStairs 1m2 trap de oplossing voor een vaste zoldertrap of andere verdieping. Deze ruimtebesparende trap naar zolder geeft alle ruimte aan functionaliteit, maar heeft juist daardoor een ontwerp dat opvalt. Omhoog met een vaste zoldertrap kleine opening, binnen niet meer dan één vierkante meter: het kan, met de 1m2 trap by EeStairs. Ideaal als compacte zoldertrap op maat, maar ook prachtig als compacte wenteltrap of ruimtebesparende spiltrap op beneden- of tussenverdieping. Zoldertrap plaatsen, keldertrap of een trap voor een andere plek waar ruimtebesparing nodig is, doet u met EeStairs.

  • De ruimtebesparende trap neemt met 1m2 de kleinst mogelijke vloeroppervlakte in
  • Ook het trapgat hoeft niet groter te zijn dan 1m2
  • Deze smalle wenteltrap is (bijna) overal te plaatsen
  • Dé oplossing voor een vaste ruimtebesparende trap, bijvoorbeeld als smalle zoldertrap of keldertrap.
  • Als kleine zoldertrap ideaal alternatief voor een kleine vlizotrap
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren
  • Functionele designtrap: artistieke oplossing voor een praktisch probleem
  • Exclusief: EeStairs heeft octrooi op deze ruimtebesparende trap.

Vooral voor mensen die op zoek zijn naar een trap voor kleine ruimte, omdat ze een ruimtebesparende zoldertrap nodig hebben, is de 1m2 trap voor kleine ruimte perfect. Dankzij de zeer geringe wenteltrap diameter is hij prima te plaatsen als wenteltrap naar zolder, zodat de vlizotrap de deur uit kan!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van onze ruimtebesparende trappen? Vraag dan snel een gratis brochure aan!

Configureer nu uw 1m2 trap zoals u het wilt!

Start configuratie

Vooral voor mensen die op zoek zijn naar trappen voor kleine ruimtes, omdat ze een ruimtebesparende zoldertrap nodig hebben, is de 1m2 trap ruimtebesparend en perfect. Dankzij de zeer geringe wenteltrap diameter is hij prima te plaatsen als wenteltrap naar zolder, zodat de vlisotrap de deur uit kan!

Wilt u een vaste zoldertrap laten plaatsen en benieuwd geworden naar de mogelijkheden van onze ruimtebesparende trappen? Vraag dan snel een gratis brochure aan.

Bekijk de 1m2 trap
in jouw ruimte?

Start AR

Enkele veel gestelde vragen

Hieronder ziet u een aantal van de veel gestelde vragen mbt onze 1m2 kleine trap. Klik op het plusje om het antwoord te bekijken. Heeft u nog andere vragen, dan kunt u deze uiteraard stellen!

De meeste vragen worden ook beantwoord in deze video.

Configureer een 1m2 trap