De 1m2 trap is ideaal voor loft- of zoldertrappen

Als u een permanente, ruimtebesparende zolder- of lofttrap wilt plaatsen, is de 1m2™ trap een uitstekend lofttrapontwerp. Het ontwerp van de compacte 1m2™ zoldertrappen is innovatief, met een unieke schuine kolom met een integrale lofttrapleuning.

De 1m2™ zoldertrap voldoet aan de voorschriften en is het stijlvolle 21e-eeuwse alternatief voor handmatig bediende zoldertrappen, die smal zijn, vaak wiebelen onder de voeten en waarbij de gebruiker de trap met beide handen moet vastgrijpen.

Zoldertrappen vergroten mogelijkheden

Ruimtebesparende zoldertrappen plaatsen is belangrijker dan ooit geworden omdat ze het mogelijk maken meer bruikbare ruimte te openen in huizen en kantoren - en de vraag naar een vaste trap naar zolder is toegenomen sinds de pandemie.

Ruimtebesparende vaste zoldertrappen en lofttrappen verhogen de waarde van gebouwen omdat ze permanente, veilige toegang bieden tot een vliering/opslagruimte, slaapkamer, of kantoor. Vele miljoenen mensen die normaal in kantoren werken, zullen thuis blijven werken nadat de pandemie onder controle is en een smalle trap naar zolder maakt dat mogelijk.

Unieke zoldertrap

Een ruimtebesparende vaste trap naar een zolder, loft of vliering maken vereist normaliter een aanzienlijke "footprint" en een grote opening bovenaan de trap. Maar EeStairs heeft het ontwerp van een zoldertrap naar een nieuw niveau getild met de 1m2™ trap.