Een zwevende trap met glazen treden. Aan de muur hangen schilderijen, vlak erbij staat een bank.
Een persoon op sokken beloopt de zwevende trap met in de muur bevestigde witte houten treden en een witte stalen handleuning.
Een zwevende trap in een woonkamer met een natuurstenen muur, houten plateau met verlichting en hanglamp.

Zwevende trappen

Een EeStairs® trap geeft een ruimte een bijzondere uitstraling. Exclusief, als kroon op het interieur. EeStairs zoekt naar het ontwerp dat zowel past in de omgeving als bij het imago en de wensen van de opdrachtgever. Een zwevende trap heeft een zekere luchtigheid, openheid en speelsheid. Een trap die welkom heet in alle opzichten. Niet alle ‘zwevende’ trappen zweven echt, sommige worden ondersteund door een centrale boom, maar geven toch diezelfde luchtigheid.

EeStairs maakt zwevende trappen van elke materiaalsoort die men wenst. Glas, staal, RVS, hout of natuursteen of combinaties, het is allemaal mogelijk. De zwevende treden maken we vast in of aan de muur of aan een trapboom, op zodanige wijze dat stabiliteit optimaal gewaarborgd is.

Ook de zwevende trappen zijn allen maatwerk en kunnen naar eigen ontwerp worden uitgevoerd. Meer informatie is te vinden op onze website: www.eestairs.com.