Een wenteltrap met zwevende treden en RVS balustrade in een hal met gietvloer en donkere plantenpot.
Een wenteltrap met aan een kant metalen knieregels als balustrade.
Het exterieur van waterschap Hollandse Delta, met een houten hek op de voorgrond, en daarachter gras en een brug over water naar de entree.

Wenteltrap voor Waterschap Hollandse Delta

Een robuuste uitstraling. Maar toch ook heel licht. Tegenstrijdig, vindt u? Werp dan eens een blik op de wenteltrap in het hoofdkantoor van waterschap Hollandse Delta in Ridderkerk. Een mooi voorbeeld van Custom Design by EeStairs. Wat betekent dat we de trap ontwierpen, samen met EGM architecten uit Dordrecht. En daarna ook uitvoerden, in nauwe samenwerking met aannemer Slavenburg Bouw. Onder de glazen overkapping in het atrium komt de trap prachtig tot z’n recht. Speels en stijlvol. Open en opvallend.

De wenteltrap springt in het oog dankzij de zwevende houten treden. En dat in combinatie met de FlatRhythm 2-01 balustrade van EeStairs. De vijf RVS knieregels geven de balustrade een vlakker uiterlijk en lijken de houten treden wat verder omhoog te trekken. Een opvallend accent, zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit. Custom Design by EeStairs, op een prachtige plek in het volle licht. Uitnodigend – zelfs voor wie eigenlijk niet eens naar boven hoeft.