Een robuuste wenteltrap met glazen treden en twee dikwandige RVS buizen als constructie.
Onderaanzicht van een wenteltrap met glazen treden, en twee dikwandige RVS buizen als constructie.
Exterieur van het Museum of the Image in Breda, met een torentje met klokken. Aan de voorkant van het gebouw staat een hek.

Robuuste wenteltrap siert Museum of the Image

Een pronkstuk. Zo mogen we de wenteltrap in Museum of the Image in Breda toch wel noemen. Wat wil je ook, met twee dikwandige RVS buizen als constructie. De trap werd door EeStairs uitgeroepen tot mooiste van 2007, niet lang voordat koningin Beatrix het hernieuwde museum opende. De glazen treden geven de trap een ruimtelijk uiterlijk. Wat weer prachtig aansluit op de Air 4-99 balustrade van EeStairs, met RVS designgaas als vulling.

EeStairs voerde de trap uit naar het ontwerp van architect Hans van Heeswijk. En leverde voor het museum ook de andere trappen en structurele beglazing, in opdracht van aannemer de Bonth van Hulten B.V. uit Nieuwkuijk. Bij een bezoek aan het museum komt u EeStairs dus overal wel tegen. Waarbij u vooral de afdaling vanuit de entreefoyer naar de kelder niet mag missen. Via de wenteltrap. Via het sieraad waar wij met trots onze stempel op hebben gedrukt.