Senior staircase designer Geoffrey Packer.

EeStairs kan een beroep doen op meer dan vijftien jaar ervaring in het engineeren, fabriceren en installeren van trappen van de hoogste kwaliteit. Maar nog meer wil EeStairs zich profileren als creatief bedrijf. Een bedrijf dat niet alleen mooie trappen realiseert, maar deze ook ontwerpt:Custom Design by EeStairs. Hiervoor kan EeStairs onder andere bouwen op Geoffrey Packer, Senior Designer.

Na zijn universitaire studie 'architectural computer aided technology' is Geoffrey bij verschillende trappen leveranciers werkzaak geweest, voordat hij zijn spirituele thuis vond bij EeDesign, het ontwerp element van EeStairs. EeDesign heeft de creativiteit en de expertise om spannende, levensvatbare ontwerp-oplossingen te leveren, afgestemd op de specifieke wensen van de klant. Deze ontwerpen kunnen middels de 3D computer visualisaties (renderings) aan de klanten getoond worden, zodat deze in een oogopslag het eindresultaat kunnen bewonderen.

Ontwikkelen van nieuwe trap ontwerpen

Naast het ontwerpen voor klanten is Geoffrey ook continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe trap ontwerpen. Door te spelen met vorm, materiaal en detail probeert Geoff steeds weer vernieuwende, exclusieve en spectaculaire ontwerpen te maken, zoals de 1m2 trap, Cells design, de DNA trap en MindStep. Geoffrey: “EeStairs geeft me de vrijheid om zonder grenzen te ontwerpen. Deze vrijheid zorgt ervoor dat ik mogelijkheden kan verkennen die anders onbereikbaar waren gebleven. Ik geniet ervan om de grens op te zoeken van het technisch haalbare.”

Jurylid EeStairs Design Competition

Naast staircase designer is Geoffrey ook jurylid bij de tweede editie van de EeStairs Design Competition. In deze video legt hij uit wat hem inspireert en waar hij op zal letten bij de beoordeling van de inzendingen.

Bekijk de video >>