1/1

Zicht op zee, de Belgische kust: opnieuw mét allure!

Informatiesessie groovEe by Mark Geerts

Hoe ver reikt uw zicht, tot aan de vloedlijn of tot ver achter de horizon?

Waardevol vastgoed op de beschikbare openbare ruimte, dat zou het streven moeten zijn voor de herwaardering van onze Belgische kust. Kostbare openbare ruimte, in bredere zin dan louter financieel. Die ruimte verdient architectuur met respect voor de fraaie duinen en de unieke ligging aan zee; geen eenheidsworst gekneed uit standaardoplossingen.

1/6
groovEe™ by EeStairs
2/6
groovEe™ by EeStairs
3/6
groovEe™ by EeStairs
4/6
groovEe™ by EeStairs
5/6
groovEe™ by EeStairs
6/6
groovEe™ by EeStairs

Een ongezouten mening voor wat peper in de discussie.

Sta mij toe een heilig huisje in te trappen, de verantwoordelijkheid tussen hoofdaannemer en onderaannemer staat innovatie te regelmatig in de weg.
Laat ik mij beperken tot glazen borstweringen. Al te vaak geplaatst in het ‘lot afwerking’, daar waarop bezuinigd kan worden, daar waar de hoofdaannemer de prijs kan drukken door de onderaannemer te dwingen tot bekende oplossingen voor de korte termijn. Dus toch weer gaten boren, standaard balusters vastbouten en een glasplaatje ertegen schroeven; het wachten op roest en aantasting van het lakwerk door zee, zout en zon kan direct beginnen. Zonde van dat mooie appartementengebouw met meerdere bouwlagen, zonde van die in architectonisch beton uitkragende terrassen.

De hoofdaannemer zit met hoofd en portemonnee al bij het volgende project, de onderaannemer is toch verantwoordelijk voor het verval?

1/6
Mark Geerts | EeStairs BE
2/6
Books Vestio, Hasselt [BE]
3/6
Books Vestio, Hasselt [BE]
4/6
Books Vestio, Hasselt [BE]
5/6
Books Vestio, Hasselt [BE]
6/6
Books Vestio, Hasselt [BE]

groovEe by EeStairs, innovatieve glazen balustrades.

Het kan ook anders, heel anders, durf eens anders te denken en te handelen.

Ons veelbesprokengroovEe glazen balustrade systeem maakt een einde aan onvermoede herstellingen en onvolmaakte details in de afwerking. Scheefstaande balusters, schade aan prefab-beton, foute naden bij profielen en lakschade behoren tot het verleden. De toekomst is aan subtiel aanwezige
duurzaam geproduceerde glazen balustrades voor een onbeperkt helder uitzicht. Minder kosten voor een sluitende waterdichting en minder gebruik van materialen zorgen voor een hoger rendement.

Als het over terrassen gaat hebben wij de oplossing voor u klaar. Terrassen die de waarde van het vastgoed doen stijgen. U kan ze straks online voorzien van automatisch geconfigureerde groovEe borstweringen.

Geef de Belgische kust haar allure terug, niet alleen op korte termijn maar in lengte van jaren, de kust verdient het, de bewoners verdienen het, vrij zicht op zee!

Graag wil ik praten over uw ervaringen en hulp bieden waar mogelijk in lopende projecten.Dit kan in een informatie sessie waarin ik u ik u meeneem in de wereld van glazen balustrades en de nieuwe mogelijkheden die er zijn.

Wat is groovEe?

groovEe™ van EeStairs heeft een revolutie teweeggebracht in glazen balustradesystemen, en met name in de manier waarop moderne balustrades van glas worden gemonteerd op betonnen balkons. Met groovEe™ is er geen behoefte aan een stalen glasrail, of zeer zichtbare balustradepalen en voetbevestigingen. De groovEe™ is een commerciële glazen balustrade die voorziet in een nauwkeurige betonnen mal voor de basis van de balustrade, met geïntegreerde goten voor het glas en de afvoer. En deze innovatieve oplossing zorgt voor strakke lijnen en transparante balustrades met een onbelemmerd uitzicht.