EeStairs + Aannemer

Succesvolle aannemers weten hoe zij dingen voor elkaar moeten krijgen. Zij zijn pragmatisch, vindingrijk en werken doorgaans onder aanzienlijke tijdsdruk. En ze vinden vaak nieuwe manieren om bouwproblemen op te lossen, risico's tot een minimum te beperken en een bouw van hoge kwaliteit af te leveren.

Wij begrijpen die combinatie van praktijkgerichtheid, innovatie, tijdsdruk en de noodzaak van uitstekende bouwkwaliteit, omdat het deel uitmaakt van het dagelijks leven bij EeStairs.

Wij werken vanaf een zo vroeg mogelijk stadium nauw samen met aannemers en projectleiders. Wij hebben honderden trappen gemaakt en geïnstalleerd - waarvan vele geometrisch of qua omvang een grote uitdaging vormen - en onze eigen ingenieurs en trappeninstallateurs helpen bij het vinden van oplossingen voor potentiële problemen, waardoor de kosten voor de aannemer onder controle blijven.

Zoals u uit de casestudies kunt opmaken, zijn wij trots op onze uitstekende staat van dienst wat betreft het leveren en installeren van prachtig ontworpen trappen die voldoen aan de deadlines en de contractueel vastgelegde kosten.