EeStairs + Architect

EeStairs helpt architecten bij het volledig tot uitdrukking brengen van hun trapontwerpvisies om een maximale architectonische en esthetische impact te bereiken. EeStairs is een innovatief bedrijf op het gebied van verfijning van trappensystemen, en onze in-house engineering- en softwareteams begrijpen de taal van het ontwerp. Wij hebben samengewerkt met grote internationale architectenbureaus, zoals Zaha Hadid Architects, AHMM, Gensler en UN Studio, en met vele ambitieuze en succesvolle kleinere ontwerpbureaus.

De 'Ee' in EeStairs staat voor Exponent of excellence, en daarom communiceren wij met architecten en bestekschrijvers tijdens het gehele ontwerpproces - bijvoorbeeld door te helpen bij het verduidelijken van kritische geometrieën en de bouwbaarheid, door te helpen bij de materiaalkeuze en door ervoor te zorgen dat de trappenontwerpen voldoen aan de wettelijke bouw- en gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

Architecten vragen EeStairs vaak om haalbaarheidsadvies op verschillende niveaus voorafgaand aan een tender over trapontwerpen, en dit kan variëren van basiscommentaar op een voorgesteld ontwerp, tot een gedetailleerde EeStairs ontwerpservice die structurele analyses en gedetailleerde fabricage- en installatietekeningen omvat.

image description