Innovatief groovEe™ glazen balustradesysteem

groovEe™ van EeStairs heeft een revolutie teweeggebracht in glazen balustradesystemen, en met name in de manier waarop moderne balustrades van glas worden gemonteerd op betonnen balkons. Met groovEe™ is er geen behoefte aan een stalen glasrail, of zeer zichtbare balustradepalen en voetbevestigingen. De groovEe™ is een commerciële glazen balustrade die voorziet in een nauwkeurige betonnen mal voor de basis van de balustrade, met geïntegreerde goten voor het glas en de afvoer. En deze innovatieve oplossing zorgt voor strakke lijnen en transparante balustrades met een onbelemmerd uitzicht.

image description

Belangrijkste voordelen van groovEe™ glazen balustrades

  • Bij deze moderne glazen balustrade zijn geen bevestigingen of staanders nodig, waardoor de groovEe™-balustrades zeer strak gelijnd zijn en voor een vrij zicht door het glas zorgen.
  • Kosteneffectief omdat de groovEe™ is ontworpen als een commerciële glazen balustrade, en EeStairs het aanzienlijk sneller heeft geïnstalleerd, met ongeveer 50% minder arbeid dan het installeren van traditionele glazen balustrades.
  • Geïntegreerde afwatering in de groovEe™ betonnen mal.
  • Gerecycleerd materiaal wordt gebruikt in de basisgoot voor het glas.