Werkend volgens een schemaontwerp van architect Northmill Associates voor de herontwikkeling van het Atkins-hoofdkantoor in Epsom, voltooide EeStairs UK het detailontwerp en de engineering voor vier grote rechte atriumtrappen, vrijdragende van structurele vloeren. verdiepingen werden gecreëerd aan de basis en top van elke trap met tussenliggende rustverdiepingen.

Rond de trappenhuizen werd een 170 meter glazen balustrade geïnstalleerd, die aanzienlijke bescherming van de hoofdaannemer Speller Metcalfe vereiste. De trappen werden ter plaatse in grote geprefabriceerde secties geleverd en in grote delen met een gewicht tot 1300 kg geïnstalleerd. Vervaardigde stalen dragers, houten treden, glazen balustrade, houten leuning en een geschilderde trapstructuur werden ook verstrekt.

Elke trap was terug verbonden met het gebouw met behulp van Halfen-kanalen, die vooraf waren gegoten in de betonnen vloeren. Het gebruik van deze kanalen verminderde de installatietijd aanzienlijk.

Het EeStairs-team bood waardevolle installatie-ervaring, waardoor elke trap snel kon worden opgetild, geplaatst en gemonteerd.