Een vide met een glazen vloer en glazen deuren. Verder zijn het rolgordijn en hangende plafondspots zichtbaar

Glazen balustrade glas | Glazen Balustrades

EeStairs® TransParancy balustrades bieden een uitgesproken gevoel van ruimte en van eindeloze mogelijkheden. Dit ontwerp is dan ook uitgevoerd in glas, een materiaal dat zowel voor huizen, winkel- en openbare ruimten enorm in de smaak valt.

Omdat het concept aan nagenoeg alle regelgevingen voldoet kan het ook eender waar worden geplaatst. Het basismateriaal gaat bovendien uitstekend samen met hout, staal of RVS. Het ontwerp krijgt zelfs een heel exclusieve look wanneer u voor een combinatie met roestvrij staal kiest. En dit, zonder dat het een fortuin hoeft te kosten.

Ontdek onze TransParancy balustrades >>

De EeStairs® TransParancy balustrades

Net omdat glas kan gehard worden — zelfs wanneer het gebogen of gelaagd is— kunt u er alle richtingen mee uit. U kunt het laten uitvoeren met gekleurde folie, giethars in lagen, of met ultratransparant glas. De ontwerpen zijn dan ook uiterst geschikt voor om het even welke ruimte.

De TransParancy 1-03 is een heel mooi voorbeeld uit de reeks. Het werd ontworpen in 2002 en groeide in een mum van tijd uit tot onze meest gevraagde balustrade. Het model heeft dan ook een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en geeft een bijzonder karakter aan om het even welke ruimte. Omdat het over een heel doordacht ontwerp gaat, kan het ook in verschillende vormen en materialen worden uitgevoerd.

De TransParancy 1-01 GO is de ideale keuze voor liefhebbers van een minimale look. Het bestaat dan ook volledig uit glas. Omdat het hier gaat om constructief glas, zijn er ook geen zichtlijnen—de perfecte oplossing wanneer de ruimte zelf alle aandacht verdient. De TransParancy 1-01 GO is het model met handleuning. Wanneer er geen handleuning aanwezig is, dan gaat het om de TransParancy 1-01 CB.

Bij de TransParancy 1-02 CB worden de balustrades bevestigd met zichtbare knooppunten uit RVS—een concept dat nog verder wordt doorgetrokken met de TransParancy 1-02 XL die daarnaast ook over een handleuning uit RVS beschikt.

Uw balustrade wordt pas echt de blikvanger van uw ruimte wanneer u kiest voor het TransParancy 1-01 XL model. Hier is het extrahoge glas aan de binnenkant voorzien van een handleuning.

U denkt wellicht dat een glazen balustrade voor een groot gebouw een enorme investering inhoudt en dat u kunt besparen door het plaatsen van eenvoudige spijlenhekwerken. Het gepatenteerde TransParancy Vista systeem bewijst het tegendeel! Dit voordelig systeem is van toepassing op de TransParancy 1-01 CB en TransParancy 1-01 GO modellen en bespaart u geld zonder dat u moet inboeten aan kwaliteit en uitstraling! We vertellen u graag meer hierover in een persoonlijk gesprek.

Voor meer informatie over alle EeStairs® TransParancy systemen, neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.