Fifty Stairs by EeStairs

Ons EeBook Fifty Stairs, geeft architecten en ontwerpers een glimp van enkele van onze mooiste trappen – veel gemaakt in samenwerking met internationaal gerenommeerde architecten. Ons centrale doel is altijd hetzelfde: innovatie en perfectie van vorm en detail. Daarom staat de ‘Ee’ in EeStairs voor Exponent of Excellence.

Maar we hebben altijd meer willen bereiken dan uitstekende technische uitmuntendheid. We nemen onze ecologische en sociale verantwoordelijkheden net zo serieus. Ons hoofdkantoor en onze belangrijkste productiefaciliteit voldoen aan de ISO9001- en ISO14001-managementnormen en het was de eerste fabriek in Nederland dat een BREEAM Outstanding-accreditatie kreeg voor aanzienlijk verminderde milieueffecten.

We blijven koolstof verminderen in onze trapproductie, bijvoorbeeld door het gebruik van gerecycled staal, aluminium en plastic te vergroten en door nieuwe trapmaterialen te ontwikkelen.

We zijn evenzeer toegewijd aan ons outreach-programma voor sociale verantwoordelijkheid, waaronder bezoek en educatieve programma’s voor studenten binnen onze lokale gemeenschap.

Dit ethos van technische en ecologische excellence wordt duidelijk in Fifty Stairs.

Address(Required)