EeStairs + Hospitality

Het belangrijkste doel bij het ontwerpen van gebouwen en interieurs in de horecasector is een onmiddellijk gevoel van welkom en plezier over te brengen, en dit met een ontwerpstijl die een bijzondere sfeer creëert. Ontwerpers zijn zich er terdege van bewust dat trappen van cruciaal belang kunnen zijn om visueel aantrekkelijke aandachtspunten te creëren – in receptieruimten, bijvoorbeeld, of atriums.

Daarom worden karakteristieke trappen in hotels of restaurants voortdurend gebruikt en bijzonder nauwlettend in de gaten gehouden. Ze moeten architectonisch zinvol zijn, dus het is van vitaal belang dat ontwerpdetails zoals soffits, leuningen en uitdagende radiussen of beglazingskanalen perfect worden uitgevoerd.

Om dit te garanderen werkt EeStairs altijd nauw samen met ontwerpers in de horecasector. Zo komen we in een zo vroeg mogelijk stadium tot de beste en meest kostenbewuste oplossingen voor de selectie van trapmaterialen en nauwkeurige fabricage in de EeStairs-fabriek. En we geven ontwerpers en bestekschrijvers graag rechtstreeks toegang tot de EeStairs-materialenbibliotheek om hen te helpen mogelijke combinaties te beoordelen of moodboards te ontwikkelen.

Onze casestudies voor de horecasector leveren ruimschoots het bewijs van onze cultuur van uitmuntendheid en innovatie.

Hotel AKA NoMad, New York [US]

Project bekijken

Pickering Casino, Ontario [CA]

Project bekijken

One Blackfriars Hotel, London [GB]

Project bekijken

Hotel Chais Monnet, Cognac [FR]

Project bekijken

ABC Hotel, Blankenberge [BE]

Project bekijken

CitizenM, Bowery, New York [US]

Project bekijken

CitizenM, Rotterdam [NL]

Project bekijken