Over EeStairs

EeStairs maakt trappen van uitzonderlijke schoonheid, precisie en structurele integriteit in Europa, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Azië. Onze teams zijn internationaal en we hebben professionele in-house expertise in engineering, architectuur, productontwerp, softwareprogrammering, fabricage en installatie. Dit betekent dat onze klanten bij elk aspect van het trappenbouwproces rechtstreeks met ons in contact kunnen treden.

De ‘Ee’ in EeStairs staat voor ‘Exponent of excellence’. Wij werken nauw samen met toonaangevende architecten, binnenhuisarchitecten, ingenieurs en vooraanstaande commerciële en particuliere klanten. Wij werken met hen samen om trappen te produceren waarvan de vormen, materialen en technische prestaties van uitstekende kwaliteit zijn. Cruciaal in termen van kwaliteitscontrole is dat EeStairs het hele productie- en installatieproces van trappen beheerst.

Wij zijn vernieuwers.

Onze ingenieurs en in-house software- en materiaalspecialisten blijven geavanceerde en vaak uniek gedetailleerde trapsystemen ontwikkelen om ervoor te zorgen dat de oorspronkelijke ontwerpen en specificaties van onze klanten altijd trappen van uitstekende architectonische kwaliteit opleveren – en een genot zijn om te gebruiken.

Kortom, de cultuur van uitmuntendheid bij EeStairs wordt gedreven door één enkele intense wens: het creëren van Beauty Between Levels.

Werken bij EeStairs?

We hebben een team van professionals om onze trappen van hoge kwaliteit te maken. Wil jij ons team versterken en meewerken aan het realiseren van dit soort trappen? Enkele van onze openstaande vacatures zijn Meubelmaker en Inkoper. We hebben nog veel meer vacatures, bekijk hier al onze vacatures.