AFAS, Leusden [NL]

EeStairs + Just Architects

Het indrukwekkende Experience Centre van AFAS Software in Leusden in Nederland bestaat uit een aantal met elkaar verbonden gebouwen, een theater en een sportpaviljoen. Wij zien dit enorme complex ook als een experience centre voor onze trappen, want we hebben er verschillende gemaakt en geïnstalleerd, in samenwerking met de ontwerpers van AFAS, Steef van der Veldt en Just Architects.

Het unieke van de trappen in AFAS is dat er bijna geen rechte lijnen zijn, waardoor hun elegante en avontuurlijke geometrie een lust voor het oog is. De meest in het oog springende trap is de witte stalen spiraal in het theatergebouw met glazen koepel. Deze trap, met glazen balustrades en onze naadloze, geometrisch nauwkeurige EeSoffit™, creëert een werkelijk dramatisch architectonisch effect.

EeStairs heeft ook vele gebogen glaselementen voor andere trappen voorbereid en geplaatst, en bestaande betonnen trappen van glazen balustrades voorzien. Dit vereist grote precisie in fabricage en montage, en zorgt ervoor dat de naden en metalen verbindingsstukken van de trap volledig worden weggewerkt.

Fotografie Hans Morren

Meer Projecten

Edelman, Victoria, London [GB]

Project bekijken

Tilsitt, Paris [FR]

Project bekijken