Agora, Brabant [NL]

In dit farmaceutische bedrijf in Brabant bloeit het Agora-project als een convergentiepunt van innovatie en ontwerp. In samenwerking met Wiegerinck Architecten heeft EeStairs de ruimte voorzien van een trap die hedendaagse esthetiek en functionele uitmuntendheid weerspiegelt, waarbij elk element met precisie en zorg is samengesteld.

Architectonische meesterlijkheid blijkt uit de solide constructie van de trap, waar duurzame materialen zoals robuust staal naadloos zijn geïntegreerd met de verfijnde aanraking van eikenhout. De keuze voor duurzame composietmaterialen voor de treden toont een doordachte benadering van ontwerp, waarbij duurzaamheid samengaat met natuurlijke elegantie. Het gebruik van transparant gehard glas voor de balustrades vergroot de hedendaagse essentie van de trap, en verbetert de ruimtelijke openheid en lichtinval.

Als toonbeeld van ontwerpexcellentie manifesteert de trap in Agora de toewijding van EeStairs aan kwaliteit en creativiteit, die feilloos samengaat met de moderne architecturale ethos belichaamd door Wiegerinck Architecten.

Fotografie Hans Morren

Meer Projecten

McCann, London [GB]

Project bekijken

William Blair, London [GB]

Project bekijken