• Boston Convention & Exhibition Center, Boston [US]

    Lees meer

Boston Convention & Exhibition Center, Boston [US]

EeStairs + Fennick McCredie Architecture

In het hart van Massachusetts, een plek bekend om zijn historische en hedendaagse bijdragen aan de Amerikaanse cultuur en industrie, heeft EeStairs samengewerkt met Fennick McCredie Architecture om een centraal punt te creëren binnen het Boston Convention Center. Een zorgvuldige kruising van vorm en functie, de trap belichaamt de moderne vitaliteit en innovatieve geest van de stad.

Stevig mild staal vormt de basis van dit creatie, een bewijs van EeStairs’ precisie en technische bekwaamheid. Strakke mahoniehouten leuningen en gepolijste stalen platen harmoniseren, waardoor een symfonie van esthetiek en technische precisie ontstaat. Innovatieve elementen zoals de 3D-geprinte soffits, versterkt met koolstofvezel, resoneren met architecturale nieuwheid, en de heldere gehard glazen balustrades versterken de ruimtelijke elegantie van de trap.

Als weerspiegeling van een samenwerking van visie en expertise, komt de trap naar voren als een mix van technische beheersing en artistieke expressie, waar designinnovatie en vakmanschap samenkomen om de lichte ambiance van het congrescentrum te versterken.

Fotografie Horne Visual Media

Meer Projecten

L'Oréal, Paris [FR]

Project bekijken

Agora, Brabant [NL]

Project bekijken