• Samsung Experience Store, Eaton Centre, Toronto [CA]

    Lees meer

Samsung Experience Store, Eaton Centre, Toronto [CA]

EeStairs + Quadrangle Architects Limited

De Samsung Experience Store in Toronto is een meeslepend en sfeervol rijk van hightech en virtual reality. Het interieurontwerp draait helemaal om rondingen, en de meest in het oog springende zijn die gevormd door de wit geschilderde stalen balustrades van de trap – naadloos elegant, ondanks dat het de zwaarste tweedelige trap is die EeStairs heeft gemaakt en geïnstalleerd in Noord-Amerika.

Het trapontwerp is ontwikkeld door Quadrangle Architects in verschillende samenwerkingsbijeenkomsten met EeStairs en we hebben een reeks geleidelijk herziene gedetailleerde ontwerpen geproduceerd, gevolgd door een volledige set fabricagetekeningen voor ons zeer bekwame team.

Het visuele kunststuk van de trap wordt geaccentueerd door de manier waarop de stalen balustrade op de bovenste verdieping onder het plafond van de benedenverdieping valt om een 11ft diepe rookplaat met stalen platen te creëren. En om ervoor te zorgen dat de trap nauwkeurig past, heeft het installatieteam van EeStairs de aannemers een nauwkeurig 1: 1 basissjabloon geleverd, zodat de trap precies uit de juiste positie zou stijgen.

Fotografie Hans Morren

Meer Projecten

Nike Store, Utrecht [NL]

Project bekijken

Boutique Tara Jarmon, Paris [FR]

Project bekijken