Trappen

Een EeStairs® trap maakt elke ruimte uniek, of u nu kiest voor een trap met staal, RVS, hout, of glas: EeStairs gaat voor perfectie. Bij EeStairs kijken we niet alleen naar wie u bent en wat u wilt, we bestuderen ook de omgeving en de functie van de trap binnen de ruimte, om zo tot een harmonieus en exclusief eindresultaat te komen. Door onze jarenlange ervaring, creativiteit en expertise kiezen we steeds voor die oplossing die uw interieur naar een hoger niveau tilt.

EeStairs is vooral bekend om zijn exclusieve trappen in RVS, natuursteen, of glas. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor meer budgetvriendelijke trappen, zoals de steektrap en de spiltrap in staaluitvoering met houten treden. Deze modellen combineren gebruiksgemak met een elegante uitstraling. U ontdekt onze collectie EeStairs® trappen op onze website.

Balustrades

Een balustrade is bedoeld om voorbijgangers tegen vallen te beschermen. Veiligheid is dus een basiseis en een basisvoorwaarde. EeStairs beschouwt daarbij de balustrade als een op zichzelf staand interieurobject dat niet per se gelinkt is aan één specifiek trapmodel. EeStairs beschikt over diverse balustrades die toepasbaar zijn in verschillende situaties en die zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt geschikt zijn.

Een gebogen model uit RVS —al dan niet in combinatie met glas—dat langs uw trap omhoog stijgt, geeft soms net die extra ‘touch’ die uw ruimte nodig heeft. Houdt u het liever eenvoudig? Ook dat behoort tot de mogelijkheden, met bijvoorbeeld meer budgetvriendelijke uitvoeringen in staal. U ontdekt onze volledige collectie EeStairs® balustrades op onze website.

Italiaans design in Amsterdam

Bekijk dit project »

DNV GL kiest voor ´natuurlijke pracht´

Bekijk dit project »

Kunstzinnig en zeer veilig

Bekijk dit project »
Toon meer