Starre Residence, Barneveld [NL]

De twee trappen die in dit stijlvolle huis geplaatst zijn bereiken twee belangrijke doelen van het ontwerp: Ten eerste is het makkelijk gemaakt voor de grootouders en kinderen om de hoofdtrap te gebruiken, ten tweede heeft het een verbinding gecreëerd naar de ruime kelder om zo een functionele werkplek en opslag te hebben.

Onze man-en-vrouw cliënten waren extreem designbewust – de een heeft een timmerbedrijf en beoefent interieurontwerp, de ander volgt dagelijks de nieuwste designtrends. Naast het design is de kwaliteit van leven even belangrijk voor ze. Daarom vormt de stalen Cells™ balustrade en trapboom van EeStairs een perfecte oplossing met zijn lasergesneden cellen voor makkelijke, veilige grip voor ouderen en kinderen.

De tweede trap, die de benedenverdieping en kelder verbindt, is de innovatieve 1m2™ trap van EeStairs. De wenteltreden en unieke, schuine trapboom vereisen maar 1m2 vloer- en plafondruimte, echter in dit geval was de opening aan de bovenzijde groter om zo een doorgang voor grotere spullen te laten.

Fotografie Hans Morren

Meer Projecten

1m2™ Chalet, Finhaut [CH]

Project bekijken

Pierre Plantée, Saint-Tropez [FR]

Project bekijken